Header afbeelding

Corendon Village Hotel

Vakantie aan de Costa Holanda!

Eens per jaar is het vaste prik om met team weflycheap een leuke stad in het buitenland op te zoeken. Want dat is ten slotte wat we het liefste doen; de wereld over vliegen! Maar omdat vliegen in deze periode niet meer zo vanzelfsprekend is, blijft weflycheap dit jaar in Nederland. Daarom zochten wij het vakantiegevoel dicht bij huis en vertrokken we met z'n allen een weekendje naar Badhoevedorp, bij Amsterdam! We slapen bij het Corendon Village Hotel Amsterdam, het grootste hotel van de Benelux. Vooral het all inclusive concept wilden we ontzettend graag proberen. Onbeperkt eten, drinken en chillen op het strand. Dat klinkt al geweldig, toch? Benieuwd hoe zo'n vakantie aan de Costa Holanda ons is bevallen? Lees dan snel verder!

Bij aankomst bij het Corendon Village Hotel parkeer je gratis en gemakkelijk de auto pal voor de deur. Voordat je het hotel binnenstapt, desinfecteer je je handen en kan er worden ingecheckt. Bij het inchecken krijg je een armbandje, wat laat zien dat je hier verblijft, maar ook de sleutel is voor je hotelkamer. Ideaal, want zo heb je 'm altijd bij je! 

 

 

De hotelkamers zijn lekker ruim en beschikken over een super moderne badkamer met inloopdouche. De badkamer ligt vol met pakketjes met verzorgingsproducten, dus als je je tandenborstel of shampoo bent vergeten, no problemo! Ondanks dat we niet hele lange nachten hebben gemaakt (grinnik), valt er geen slecht woord te zeggen over de bedden. Goed kussen, goed dekbed en goed matras. 👍🏼  Uitslapen is hier ook een makkie door de geluidsdichte kamers! Het Corendon Village Hotel ken je misschien wel vanuit het nieuws, want het hotel heeft veel publiciteit gehad bij het vervoeren van de Boeing 747 van Schiphol naar de tuin van het hotel. Niet gezien? Bekijk het maar eens in deze video! En hoe leuk? Wij keken vanuit onze hotelkamer zo op dit enorme vliegtuig!

 

Bij het Corendon Village Hotel verblijf je all inclusive. En hierbij is ongelooflijk veel inbegrepen! Van ontbijt tot aan diner en van snacks tot zoetigheden. Dat is natuurlijk al heel chill, maar de meerdere locaties waarop je van deze formule kan genieten maken het nóg leuker. Je kan in het hotel blijven en dineren in het Plaza restaurant of een drankje doen in de te gekke skybar. Maar je kan ook de gratis pendelbus nemen naar Zandvoort en genieten aan het strand bij de Corendon Beachclub! Met de inbegrepen ligbedjes en parasols is het absoluut een dag (of twee) goed vertoeven aan zee. Bij de ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met de coronamaatregelen, wat je merkt aan de looproutes en desinfectiepomps. 

Corendon Beachclub

 

Maar voor vermaak hoef je niet per se het hotel uit. In het Corendon Village Hotel valt er genoeg te beleven, voor zowel jong als oud. Drop de kids in Gameland of bij de bioscoop en ga zelf ontspannen in de uitgebreide spa met stoombad, sauna, massagebehandelingen en zwembad. Of nip aan je cocktail in de skybar met fantatisch uitzicht over Schiphol. Fan van sport of live muziek? Kies dan een van de vier andere bars. Ook in spa en restaurants worden de coronaregels goed nageleefd. Zo mogen er bijvoorbeeld maar 10 personen tegelijk in het zwembad en wordt er met tijdslots gewerkt bij het buffet. 

Al met al een super geslaagd weekend! Voor het gemak nog even alle voordelen op een rijtje:
- Lekker all Inclusive genieten in eigen land!
- Gunstige ligging, dicht bij Amsterdam
- Gratis shuttleservice naar de stad en het strand
- Ook All Inclusive aan het strand in Zandvoort!
- Comfortabel en modern verblijf
- Leuk voor jong en oud

Blijf jij dit jaar ook liever in Nederland? Dan is dit hotel zéker een aanrader. Met de all inclusive formule hoef je je helemaal nergens zorgen over te maken. Ogen dicht en lijkt het net alsof je in Turkije zit! 😀 

Wist je dat je er al vanaf €79 heen kan? Check het nu op de website van Corendon.

  1. Home
  2. blog
  3. corendon village hotel onze ervaring
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.