citytrips valentijn

Romantische citytrips met valentijnsdag! Voor welke stad ga jij?

Citytrips tijdens Valentijnsdag

Romantische citytrips voor Valentijnsdag

Het kan zo heerlijk zijn om even een weekendje weg te gaan. Heerlijk genieten met z’n tweetjes. En Valentijn is daar natuurlijk het perfecte moment voor. Dit jaar valt Valentijn niet heel gunstig, namelijk in het midden van de week. Maar er zijn genoeg Valentijns arrangementen beschikbaar in de periode rondom valentijn.

Wil jij een heerlijk weekendje weg met jouw grote liefde? Wij zetten een aantal romantische citytrips voor je op een rijtje!

Citytrip Venetië 

Onze favoriet is toch echt wel Venetië, de meest romantische stad van Italië! Lekker genieten met een Italiaans wijntje, pizzaatje of pastaatje en een heerlijke tiramisu als afsluiter. Wie wil dat nou niet? Oh en met een gondel door de grachten. Romantischer dan dat kunnen wij het niet bedenken! venetië valentijnsdag

Valentijnsdag @ de stad van de liefde

Voor een romantische citytrip kun je ook naar Parijs. Dit wordt niet voor niets de stad van de liefde genoemd. Het voordeel van Parijs is dat je zo de auto kunt pakken en zo vertrokken bent. Hotelletje boeken en klaar!

Een paar tips voor een romantisch weekendje weg naar Parijs. Ga lekker wandelen langs de Seine en geniet daarna samen van een heerlijk kaasplankje. Of een bezoek aan de Eiffeltoren (klinkt cliché, maar dat betekent niet dat het heel leuk én romantisch is!).

Romantisch Barcelona tijdens Valentijn

Wist je dat ze in Barcelona een dag wijden aan de liefde? En nee, dat is niet Valentijnsdag. Het antwoord is Diada de Sant Jordi en dit wordt gevierd op 23 april. Op deze dag wordt de sterfdag van de heilige Joris herdacht. Door de hele stad staan bloemenkraampjes en op deze dag geven geliefden elkaar een roos. Daarnaast kun je in Barcelona heerlijke strandwandelingen maken en genieten van echt Catalaanse tapas. Een echte aanrader om met z’n tweetjes naar toe te gaan! Super romantisch toch?

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!