Header afbeelding

Dit zijn de leukste cadeaus voor reisliefhebbers

Hier maak je elke reiziger gelukkig mee!

Waar kun je een reisliefhebber nou écht blij mee maken? Dat is de brandende vraag wanneer je een cadeau moet vinden voor iemand die van reizen houdt. Er zijn ontzettend veel handige en leuke items waar je een reiziger heel gelukkig mee kunt maken. Van cadeaus voor onderweg tot cadeaus voor tijdens de vakantie zelf. Een cadeau waarmee je alle herinneringen van je gemaakte reizen kunt opslaan, valt ook vaak in de smaak bij een reisfanaat! Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij voor jou een lijstje gemaakt met de leukste cadeaus voor reisliefhebbers! Je kunt als reisliefhebber natuurlijk ook zelf inspiratie opdoen uit de onderstaande lijst met cadeaus, zodat je ze zelf op je verlanglijstje kunt zetten. Altijd handig voor je verjaardag of voor de feestdagen!

 

  1. Een paspoorthoesje kan echt niet meer ontbreken tijdens het reizen. De leren paspoorthoesjes van Sas de Vries zien er heel luxe uit en je kunt er een naam op laten zetten. Gaaf!

  2. Een koffer is een super tof cadeau voor als je wat meer budget hebt. De koffers van SUITSUIT zijn super hip en trendy! Zo ga je echt in stijl op reis. 

  3. Een bucketlist boek is écht wat voor reizigers die wel van een uitdaging houden! In Het Bucketlist boek voor op reis staan 250 uitdagende en unieke dingen die je gedaan moet hebben op reis. Durf jij het aan?

  4. Een poster met reisthema moet zeker terug te vinden zijn in het huis van een reisfanaat! Je kunt ook een poster laten maken met eigen foto's van een vakantie. Zo kun je elke keer terugdenken aan die geweldige reis. 

  5. Een travel journal is het perfecte cadeau voor iemand die graag alles bijhoudt tijdens een reis om het later terug te kunnen lezen. In de travel journal van The Adventure Book kun je al je herinneringen op één plek zetten! 

  6. Een scratch map is een gaaf cadeau voor iemand die veel verschillende reizen gemaakt heeft! Je hebt meteen een overzicht van al je gemaakte reizen. Bij bol.com heb je veel keuze uit verschillende soorten scratch maps. 

  7. Een hamamdoek is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens super functioneel. Ze nemen heel erg weinig ruimte in in je koffer, ze nemen makkelijk vocht op én drogen ook nog eens snel op. Super handig!

  8. De reisboeken van Lonely Planet zijn echt een must voor reisfanaten! Van een boek over 80 duurzame reizen tot een boek over de mooiste treinreizen. Ze hebben alles! Bij bol.com vind je alle artikelen van Lonely Planet. Welk boek kies jij? 

  9. Een wereldkaart voor aan de muur is de pérfecte eyecatcher voor in je interieur. Zo ziet iedereen meteen dat je gek bent op reizen! Bij Wereldkaarten.nl heb je een ruime keuze aan allerlei soorten wereldkaarten voor aan de muur. 

  10. Een Polaroid Camera maakt jouw reis nog een stukje specialer. Met één druk op de knop heb je meteen een souvenir van je vakantie! Vaak zijn dit ook nog eens de meest spontane foto's. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren. 

  11. Sieraden met een reisthema zijn altijd goed om cadeau te doen! Zo heb je bijvoorbeeld sieraden met een wereldbol, vliegtuigje of een kompas. Je kunt er ook voor kiezen om gepersonaliseerde sieraden te laten maken met iemands favoriete reisquote! Super origineel!

  12. Een puzzel van de wereldkaart is het ideale cadeau voor iemand die van zowel reizen als van puzzelen houdt. Deze wereldkaart puzzel bestaat uit 1000 stukjes, dat wordt een hele uitdaging! Je leert ook meteen de wereld een stuk beter kennen. 

  13. Een nachtje of weekendje weg is toch wel één van de leukste cadeaus voor een reisliefhebber! De goedkoopste deals voor een nachtje weg of een weekendje weg scoor je natuurlijk bij ons. Met zo'n cadeau kun je direct de leukste herinneringen maken. 

  14. Het Take a break boek is geschreven voor reisliefhebbers die graag voor langere tijd naar het buitenland willen gaan. Take a break is het ultieme inspiratieboek voor mensen die een wereldreis willen maken tijdens een tussenjaar, mensen die willen studeren of stage lopen in het buitenland én voor mensen die willen backpacken. 

  15. Een abonnement op een reismagazine is een erg leuk cadeau voor reisliefhebbers die dol zijn op lezen. Met een reismagazine kun je ontzettend veel inspiratie opdoen voor een volgend avontuur. Je kunt kiezen uit verschillende reismagazines als Columbus Travel, National Geographic Traveler en Wanderlust Travel Magazine.

 

  1. Home
  2. blog
  3. cadeautips reisliefhebbers
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.