blog skien

Een vakantie op 2000 meter hoogte

Vroege vogels

Zaterdagochtend 6:25uur vertrokken wij met de Thalys vanaf Rotterdam Centraal richting Saint Bourg Maurice in Frankrijk. We kwamen die middag aan bij ons hotel in een prachtige wit landschap op 2000m hoogte. Het was voor mij alweer jaren geleden dat we echt op wintersport waren geweest en ik was daarom ook onwijs enthousiast.

De volgende ochtend stonden we om 8:30uur al op de piste hoewel de skiliften pas om 9:00uur aangingen. We maakte onze eerste afdaling en genoten van de nog rustige piste.

 

 

Schermafbeelding 2018-03-29 om 09.18.28

Met de skies naar het restaurantje

Ik stond ervan versteld hoe groot dit skigebied was. De prachtige witte bergen vol met skiliften en een heerlijk zonnetje. We hebben lange tochten van skilift naar skilift gemaakt en hebben het hele gebied ontdekt. Een paar meter lager bevond zich het dorp Les Arcs 1950 Le Village. Je kunt dit dorp direct in skiën en genieten van heerlijke restaurantjes en terrasjes. Elke middag gingen we even ergens zitten of lunchen om te genieten van het prachtige uitzicht.

 

Schermafbeelding 2018-03-29 om 09.18.49

Waanzinnig uitzicht

Ons hotel het hoogst geleden in dit skigebied waardoor we dus een uitzicht hadden over alle bergtoppen. We hadden het geluk dat dit hotel all inclusive was en konden daardoor genieten van een uitgebreid ontbijt buffet, lunch en diner. Ook was er een zwembad, heerlijke spa en een groot terras aanwezig.

Schermafbeelding 2018-03-29 om 09.19.26

Last minute wintersport

Wij hebben heerlijk genoten van deze last minute wintersport vakantie en raden het iedereen aan!

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!