Header afbeelding

5x bijzonder overnachten in Nederland

Beleef een onvergetelijke ervaring in één van deze unieke accommodaties!

Houd jij ervan om gave herinneringen te maken? Dan zijn deze bijzondere overnachtingen in Nederland écht wat voor jou! Want wist je dat je kunt overnachten in een vliegtuig of in een kerktoren? Hoe gaaf klinkt dat… En hoe leuk is het om iemand te verrassen met een bijzondere overnachting. Wij hebben vijf bijzondere overnachtingen in Nederland voor jou op een rijtje gezet!

1. Overnachten op een cruiseschip

In de Maashaven van Rotterdam ligt een gigantisch cruiseschip waar jij terecht kunt voor een bijzondere overnachting. Het SS Rotterdam is een voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn. Het cruiseschip beschikt over twee heerlijke restaurants waar je de lekkerste gerechten kunt proeven. Ook is er een fijn zwembad en terras met chille zitplekken op het schip te vinden. Verder ligt Ahoy Rotterdam op loopafstand van het schip. Ideaal! Tijdens je verblijf kun je het hele cruiseschip bekijken en leer je alles over de geschiedenis van het schip. Met wie wil jij hier overnachten? 

Bijzonder overnachten in Nederland SS Rotterdam

2. Overnachten in een oude kerktoren

In hartje Arnhem ga jij een heel bijzondere overnachting tegemoet in een oude kerktoren. Had je ooit gedacht dat dit zou kunnen? In de kerktoren van de oudste kerk van Arnhem vind je een aantal prachtige suites met stijlvolle stadsthema’s. De kerk heeft een ideale ligging midden in het centrum van Arnhem, de perfecte plek dus voor een citytrip naar deze leuke stad. De unieke accommodatie met rijke historie en luxe suites en de ligging in hartje centrum maken dat dit behoort tot één van de meest bijzondere overnachtingen in Nederland!

Bijzonder overnachten in Nederland kerktoren Arnhem

3. Overnachten in een kustwachttoren

Hoe gaaf is het om te overnachten in een kustwachttoren direct aan het strand van Huisduinen. De voormalige kustwachttoren is omgebouwd tot een prachtig verblijf waar je een waanzinnig uitzicht op zee hebt. Dit bijzondere verblijf is van alle gemakken voorzien, zo vind je er een zithoek met televisie en moderne keuken. Op slechts 200 meter vind je de welbekende vuurtoren Kijkduin van Den Helder. In de omgeving kun je lekker gaan wandelen of fietsen. Of maak een uitstapje naar één van de Waddeneilanden. 

Bijzonder overnachten in Nederland kustwachttoren

4. Overnachten in een vliegtuig

Altijd al eens willen overnachten in een vliegtuig dat je helemaal voor jezelf hebt? Het klinkt bijna als een droom, maar het kan écht! Op het vliegveld van Teuge kun je in alle luxe verblijven in een geweldige vliegtuigsuite. Dit speciale en mega ruime verblijf beschikt over een kitchenette, meerdere flatscreen-tv’s en een moderne badkamer met sauna, bubbelbad en nog veel meer. Vanaf het verhoogde terras kijk je uit op de landingsbaan van Teuge. Wauw, dit wordt een onvergetelijke ervaring… Met wie wil jij overnachten in dit luxe vliegtuig? 

Bijzonder overnachten in Nederland vliegtuigsuite

5. Overnachten in de Gevangentoren 

Bijzonder overnachten in een voormalige gevangenistoren. Hoe vind je dat klinken? ;) Op de boulevard van Vlissingen direct aan zee vind je de luxe Gevangentoren Suite. In de suite vind je een fijne zithoek met televisie en een moderne badkamer met douche en bad. Word wakker in een heerlijk bed en spiek door de raampjes naar buiten en tuur over zee. Met helder weer kun je heel ver kijken en kun je zelfs de skyline van het Belgische Knokke zien. Op de begane grond van deze toren vind je een heerlijk restaurant, waar je heerlijk kunt borrelen en dineren aan de kust. Ga gezellig op ontdekkingstocht in Vlissingen en check alle leuke hotspots van deze stad.

Bijzonder overnachten in Nederland Gevangentoren

  1. Home
  2. blog
  3. bijzonder overnachten nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.