bierspas europa

3x bierspa's in Europa

Ultiem ontspannen in een bad gevuld met bier

Ben jij gek op bier? Dan is deze combinatie van wellness en bier echt iets voor jou! Heerlijk bubbelen in een bad gevuld met bier... Dat klinkt toch geweldig? Het is niet alleen een super unieke ervaring, maar bier heeft ook nog eens een positief effect op ons lichaam. Zo zorgt bier voor het verminderen van stress, versterkt het je botten en verbetert bier je bloedcirculatie. Genoeg redenen om te gaan bierbubbelen met je vrienden, toch? Lees snel verder, want wij hebben de drie leukste bierspa's in Europa voor je opgezocht. 

1. Bath & Barley - Brussel, België

Dicht bij huis vind je de waanzinnige bierspa Bath & Barley. Dit is de eerste bierspa in België, waar je wellness en bier kunt combineren. Een betere combinatie kun je je toch niet bedenken? Plons in de eikenhouten baden en geniet van deze unieke ervaring! Tap je eigen bierjte vanuit het bad en maak de bierspa-ervaring af met een bezoekje aan de hopsauna. 

 

2. Original Beer Spa - Praag, Tjechië

Tsjechië wordt door veel mensen ook wel hét bierland genoemd. Die gouden bijnaam komt helemaal tot zijn recht, want Tsjechië telt meerdere bierspa's! Bij Original Beer Spa in Praag kun je in een privé wellnessruimte boeken, waar je ultiem kunt genieten van een bad gevuld met bier. Verder kun je ontspannen op een bed van tarwestro én kun je onbeperkt bier drinken! Wij zijn fan!

 

3. Thermal Beer Spa - Boedapest, Hongarije

Boedapest is een geweldige stad voor een stedentrip. Wat deze stad nóg leuker maakt, is dat je hier ook een bierspa kunt vinden, namelijk: Thermal Beer Spa. Bij deze spa heb je keuze uit verschillende 'bierarrangementen'. Zo kun je een bierproeverij boeken, waarbij je verschillende bieren proeft vanuit je bierbad of ontspan in een privéruimte. Voor slechts €20 kun jij hier al heerlijk bierbubbelen! Boedapest, here I come!
 

Bierspa Europa

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!