Header afbeelding

Beste surfplekken van Europa

Wow! Op deze plekken wil je zeker surfen!

Ben jij een echte liefhebber van surfen en klinken hoge golven, zon en strand je als muziek in de oren? Check dan deze fantastische surfplekken in Europa. Je kan dichter bij huis namelijk ook gemakkelijk op surfvakantie. Wij hebben een paar van de beste surfplekken in Europa voor je uitgezocht. Dat wordt gegarandeerd een fantastische surfvakantie.

Surfer

1. Peniche, Portugal

Peniche is dé plek om te surfen in Portugal. Doordat Peniche een schiereiland is, zijn er het hele jaar door goede golven! Wanneer de golven aan de ene kant te heftig zijn of juist te klein dan kan je gemakkelijk aan de andere kant van het schiereiland terecht.  Als beginner kun je ideaal surfen in het Noorden terwijl het Zuiden juist ideaal is voor de ervaren surfers! De bekendste spots zijn Supertubos en Baleal. Hier vind je ook veel gezellige beach clubs en winkels. 

Bekijk Peniche deals

2. Hossegor, Frankrijk

Hossegor is de ideale plek om te surfen voor beginners en ervaren surfers. Hossegor staat dan ook bekend om het surfen. Je vindt er vele surfshops, surfscholen en natuurlijk goede golven! Een paar van de beste surfspots in Hossegor zijn La Nord en La Graviere voor ervaren surfers. Ben je meer een beginner? Ga dan surfen bij La Sud. Hier zijn de golven wat rustiger. Even iets anders doen dan surfen? De boulevard zit vol met leuke winkeltjes en restaurantjes. Dit klinkt toch als de ideale surfspot? en dat in Frankrijk!

Bekijk Hossegor deals

zonsondergang surfen in Hossegor Frankrijk

3. Fuerteventura, Spanje 

Het eiland Fuerteventura heeft van alle Canarische Eilanden de meeste stranden en is daarmee de ideale locatie om te surfen! De golven zijn er enorm verschillend. Punta Elena is een favoriete locatie voor beginners. Hier zitten veel surfscholen. Ook voor ervaren surfers zijn hier goede golven. Lobos is een surfspot met veel uitdaging. Als echte ervaren surfer wil je deze golven trotseren. Er zijn nog veel meer fantastische surfspots die je kan ontdekken op Fuerteventura! Dit eiland in Spanje is echt een droomlocatie voor surfers! 

Bekijk Fuerteventura deals

4. Biarritz, Frankrijk

Nog een bekende surfplek in Frankrijk is Biarritz. In Biarritz vinden regelmatig surfwedstrijden plaats. De golven zijn goed voor beginners, maar ook voor gevorderden. Er is genoeg keus in surfscholen en surfshops dus dat moet wel goedkomen! Een paar bekende surfspots in Biarritz zijn Grand Plage en Côte des Basques. In de omgeving zijn nog veel meer goede plekken te vinden om te surfen. Biarritz heeft ook een bruisend centrum waar je genoeg bars, clubs, restaurants en leuke winkeltjes kan vinden. Wat een top locatie!

Bekijk Biarritz deals

Surfen Biarritz Frankrijk

5. Cornwall, Verenigd Koninkrijk 

Denk je aan surfen dan denk je misschien niet gelijk aan Cornwall. Toch is dit de surf hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en dus zeer geliefd onder surfers. In Cornwall kun je op vrijwel elk strand surfen. De beste plekken om in Cornwall te surfen zijn Fistrial Beach en Gwithian Beach. Fistrial staat bekend om de grote golven en Gwithian om het lange strand en de variatie in golven. Lets go!

Bekijk Cornwall aanbiedingen

  1. Home
  2. blog
  3. beste surfplekken van europa
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.