Header afbeelding

8 beach clubs in Nederland

Het weer is niet altijd prachtig weer in Nederland, maar als het dan zover is, willen we er ook goed van genieten. Hoe kan dat nou beter dan bij een heerlijke beach club in Nederland, waar je maximaal kunt chillen! 

1. Beachclub Bloomingdale 

Genieten van een heerlijke lunch en chill in de grote kussens bij Beachclub Bloomingdale. Ze hebben ook genoeg feestjes/evenementen die er worden gehouden! Beachclub Bloomingdale vind je (zoals de naam al doet vermoeden) in Bloemendaal.

beachclub in Nederland

2. George No. 5

Deze hippe tent bevindt zich in Zandvoort waar je heerlijk kunt eten (verse vis) en ze hebben zelfs een zwembad! Wij zijn om! Ga jij nog een keer chillen bij George No. 5?

3. Ubuntu Beach

De derde is Ubuntu Beach, ook in Zandvoort. Eén van de betekenissen van Ubuntu is "een zijn". Bij deze beach club ben je één met de zee, het strand en de zon! Wat dacht je van een lekker ontbijtje op zondag in de zon?

4. Voor de mensen uit het Noorden: Paviljoen Kaaphoorn

Het is dan geen strandtent maar zo voelt het wel: Paviljoen Kaaphoorn, vlakbij Groningen. Heerlijk eten, drinken en chillen aan het water! 

5. Barbarossa Beach Club

Deze hippe beach club in Nederland bevindt zich in Scheveningen. Alleen de inrichting is al prachtig! Dus heb jij een weekendje Scheveningen op het programma staan of wil jij een heerlijk dagje naar het strand? Sla dan Barbarossa Beach Club niet over. Je kunt er heerlijk eten en drinken. 

strand Scheveningen

6. Beachclub The Sunset

Beachclub nummer 6 in Nederland is voor de AMELAND-lovers! Ben jij een echte eiland lover en gek op Ameland, ga dan vooral naar Beachclub The Sunset op het strand in Hollum. Heerlijk van de zon genieten op de lounge banken. 

7. Aloha 

Strandpaviljoen Aloha ligt in Wijk aan Zee en je kunt er ook surfen! Een heerlijke sfeer, lekkere smoothies, top food & MEER!

8. Beach club Bries 

Beach club Bries bevindt zich in Noordwijk en ze hebben wekelijks een Fish Market! Super leuk. Je kunt hier ook yoga op het strand doen! Bekijk hun site voor meer informatie! 

Welke beach club in Nederland is jouw favoriet?

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. beach clubs nederland 8
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.