Het enige 7-sterren hotel ter Wereld! De Burj al Arab in Dubai!
Header afbeelding

Het enige 7-sterren hotel ter Wereld! De Burj al Arab in Dubai!

Het is misschien wel onmogelijk om in dit hotel te overnachten (rond de 12.000 euro per nacht), maar WEGDROMEN kan altijd! Dit bizar luxe hotel is in 1999 geopend en noemt zichzelf dan ook het eerste 7-sterren hotel ter wereld!

Het hotel ligt op een privé eiland en hier wordt je dan ook in stijl naartoe gebracht: per helikopter! Hier pak je dus meteen een birds-eye-view van de stad mee! Je kunt de accommodatie natuurlijk ook bereiken met een auto uit 's werelds grootste Rolls-Royces-vloot. Het hotel heeft maar liefst 9 (!) restaurants met culinaire bites uit de zee. Je dineert in stijl want je bevind je namelijk in een inmens groot aquarium. Onderin het hotel vind je een luxe spa met alles erop en eraan + ze hebben 4 zwembadden, zowel out- als indoor! De Sky View Bar hangt 200 meter boven de zeespiegel en je kunt hier een geweldige hightea doen of cocktailtjes drinken! Je kunt trouwens een tour boeken naar dit hotel om een high-tea te doen, mocht je nog een keer in Dubai zijn en je deze ultieme luxe wil beleven!   Elke suite geeft een panoramisch uitzicht op de Arabische golf en in de kamers vindt je een iPad van 4 karaat goud, een iMac en interactieve hd-tv, wauw! Verder zijn een Bose iPhone-dock en een media-hub beschikbaar. Er zijn zelfs kamers met een privé lift en een bioscoop, ook wel eens leuk om dat voor jezelf te hebben;)  

To do in Dubai Je kunt natuurlijk ook iets meer betaalbare dingen doen in Dubai! Zoals winkelen in de grootste shoppingmall ter wereld "The Dubai Mall", met zo'n 1200 winkels. Of je gaat de zonsondergang vanaf een zandduin in de woestijn bekijken! Of ga een dagje naar het "Wild Wadi Water Park", hier vindt je geweldige glijbanen!   

Mis nooit meer een topdeal!