Header afbeelding

5 meest luxe hotels op Bali

Bali is hot, hip en happening. En logisch ook: je kunt er lekker en gezond eten, de mensen zijn vriendelijk, je hebt er de beste surfspots, helderblauwe zee, de bomen altijd groen, de bloemen in bloei en altijd héérlijke temperaturen. Dit Aziatische eiland is enorm in trek en begint steeds meer te groeien en wordt ook steeds toeristischer. Ook vind je nergens ter wereld zoveel luxe hotels met briljante uitzichten als op Bali. Pluspunt: je kan al dit moois op Bali al krijgen voor een relatief klein prijsje. Dus wil jij iemand verrassen met een super-de-luxe overnachting of wil je gewoon jezelf gewoon eens lekker verwennen? Droom dan weg en doe inspiratie op bij de 5 meest luxe hotels op Bali!

Viceroy Bali

Ongelooflijk ... Dit hotel werd in 2015, vlak na de opening, verkozen tot het beste hotel van Azië en beste uitvalsbasis voor een huwelijksreis! Dit zijn niet zomaar titels. Wanneer je de foto's ziet van dit adembenemende verblijf, snap jij gelijk waarom. Dit adembenemende hotel ligt in de hooglanden van Ubud en biedt super-de-luxe villa's met privé-zwembad en uitzicht op de rivier de Petanu. Ook beschikt het over een overloopzwembad met prachtig uitzicht op de jungle. Een verblijf in dit hotel is een echte belevenis!

Conrad Bali

Het Conrad Bali Resort biedt accommodaties met een privé-zwembad, lounge en ingang die allemaal op zeer stijlvolle manier zijn vormgegeven. Ook hebben alle kamers een eigen balkon met uitzicht op de oceaan of op de tuin. Bij het hotel hoort het vegan restaurant Tara Smith’s Good for You. Dit restaurant blijkt een echte aanrader te zijn met gerechten van een hoog niveau. Kortom; een schitterend hotel met alle luxe die je maar kunt verzinnen!

Hanging Gardens of Bali

Wauw... Wie kent hem niet?! The Hanging Gardens of Bali! Vanuit dit luxueuze hotel heb je een adembenemend uitzicht over de rivier Ayung. De traditionele, maar zeer luxe inrichting van het hotel zorgt voor een unieke uitstraling. De villa’s met eigen overloopzwembad zijn werkelijk te mooi voor woorden! De faciliteiten zijn ontelbaar, de wellness heerlijk luxe, het restaurant is van topkwaliteit en de rust die je hier ervaart is ongelooflijk.

AYANA Resort and Spa

Het AYANA Resort and Spa is een echt een MEGA luxe resort en beschikt over 290 kamers en 78 luxueuze privé villas. Tijdens je verblijf in dit paradijselijke hotel, gelegen op een klif met tropische tuinen, kun jij genieten van adembenemende zonsondergangen en prachtig uitzicht op de oceaan en het witte zandstrand! Dit is één en al genieten!

The St. Regis Bali Resort

Dit indrukwekkende hotel is gevestigd in de ‘Garden of Bali’ en biedt adembenemende panoramische uitzichten over de oceaan. Het hotel beschikt over maar liefst 123 mooie suites en villa’s met uitzicht over schitterende lagunes en tropische tuinen. Hier kun je genieten van marmeren badkamers, enorme bedden, handgemaakte Balinese kunst en schitterende Balinese kleuren. Sommige suites en villa's beschikken zelfs over een eigen hot tub of dompelbad. WAUW!

Maak jouw dromen waar met één van deze meest luxe hotels op Bali!

  1. Home
  2. blog
  3. 5 meest luxe hotels op bali
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.