Header afbeelding

De 5 leukste vakantieparken in Frankrijk

Onze favorieten

Als je op zoek bent naar de perfecte vakantiebestemming in Frankrijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu wilt ontspannen in de natuur, avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen of gewoon wilt genieten van de Franse cultuur, Frankrijk heeft voor elk wat wils.

Als je specifiek op zoek bent naar vakantieparken in Frankrijk met zwembad, kun je een vakantiepark in Frankrijk boeken op vakantieparken.nl.

In deze blog vind je onze top 5 leukste vakantieparken in Frankrijk, waar je een onvergetelijke vakantie kunt beleven!

1. Le Clos des Oliviers

📍 Callian, Zuid-Frankrijk

Le Clos des Oliviers is een betoverend vakantiepark in het zonnige zuiden van Frankrijk, gelegen in het pittoreske dorpje Callian. Dit vakantiepark is een oase van rust en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen gezinsvakantie. De ruime vakantiewoningen zijn comfortabel ingericht en omgeven door prachtige mediterrane tuinen.

Dit vakantiepark beschikt over een heerlijk zwembad, waar je kunt genieten van verkoelende duiken op warme dagen. De kinderen zullen zich vermaken in de speeltuin terwijl jij ontspant op het terras. In de omgeving zijn er tal van activiteiten, zoals wandelen, fietsen en wijnproeverijen. Een verblijf in Le Clos des Oliviers staat garant voor een geweldige vakantie-ervaring!

2. Résidence Club Pont du Gard

📍 Remoulins, Zuid-Frankrijk

Voor een vakantiepark met een historische twist is Résidence Club Pont du Gard een uitstekende keuze. Dit vakantiepark ligt op slechts een steenworp afstand van het beroemde Romeinse aquaduct, de Pont du Gard. De charmante Provençaalse villa's bieden een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

Het hoogtepunt van dit vakantiepark is het geweldige zwembad met uitzicht op de Pont du Gard. Je kunt ontspannen bij het zwembad terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op deze historische bezienswaardigheid. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor culturele uitstapjes in de omgeving, zoals een bezoek aan Nîmes of Avignon.

3. Center Parcs Moselle Les Trois Forêts

📍 Hattigny, Noordoost-Frankrijk

Voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en vermaak, is Center Parcs Moselle Les Trois Forêts de ideale keuze. Dit vakantiepark is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in het noordoosten van Frankrijk en biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud.

Een hoogtepunt van dit vakantiepark is het subtropische zwemparadijs, waar je kunt genieten van glijbanen, watervallen en een lazy river. Daarnaast zijn er fietspaden, avontuurlijke klimparcoursen en een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. De comfortabele cottages bieden een gezellige thuisbasis na een dag vol avontuur.

4. FranceComfort – Domaine les Forges Le Bois Senis

📍 Les Forges, West-Frankrijk

Voor wie op zoek is naar een rustige vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving, is Domaine les Forges Le Bois Senis een uitstekende keuze. Dit vakantiepark ligt in het westen van Frankrijk, te midden van glooiende heuvels en groene bossen.

Het vakantiepark beschikt over ruime vakantiewoningen met een eigen tuin, perfect voor gezinnen en koppels die willen ontspannen. Er is ook een verwarmd zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. De rustige omgeving nodigt uit tot wandelingen en fietstochten in de natuur.

5. Domaine d'Anghione

📍 Castellare-di-Casinca, Corsica

Voor degenen die op zoek zijn naar een vakantiepark aan de kust, is Domaine d'Anghione op het prachtige eiland Corsica een geweldige keuze. Dit vakantiepark ligt direct aan het zandstrand en biedt adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee.

Het vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en chalets, ideaal voor een ontspannen verblijf. Je kunt genieten van de zon op het strand of bij het zwembad, en voor de avontuurlijke types zijn er tal van watersportmogelijkheden in de buurt. Daarnaast is Corsica rijk aan natuurlijke schoonheid en kun je prachtige wandelingen maken in de bergen of langs de kust.

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. 5 leukste vakantieparken in frankrijk
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.