Header afbeelding

10 mooie stranden op Sardinië

Hier moet je zijn!

De 10 mooiste stranden van Sardinië

Wist je dat er gewoon bounty stranden in Europa liggen? Op Sardinië, het eiland in Italië vind je stranden met een Caribisch tintje. De mooiste 10 stranden van Sardinië hebben wij voor je geselecteerd. 

1. La Pelosa (Stintino)

Het eerste strand dat we graag benoemen in de lijst met 10 mooie stranden La Pelosa is een paradijselijk strand aan de Noordkust van Sardinië, het is er wel druk, maar zeker de moeite waard! 

La Pelosa Beach Stintino

2. Spiaggia Rosa (Budelli)

It's in the name.. Dit strand heet ook wel "Pink Beach" want het zand is roze-gekleurd. Het strand kan alleen bezocht worden door een georganiseerde dagtrip.

3. Cala Domestica (Buggerru)

Cala Domestica ligt in het Zuid-Westen van Sardinië. Cala Domestica is een populaire scuba diving spot!

4. Cala Brandinchi (San Teodoro)

Een van de tien mooiste stranden op Sardinië is ongetwijfeld Cala Brandinchi. Dit prachtige strand ligt in het Oosten van Sardinië, namelijk in San Teodoro, en wordt ook wel het Sardinische Tahiti genoemd. Kijk zelf maar! Een vakantie naar San Teodoro is niet voor niets zo populair. 

5. Su Giudeu (Domus de Maria)

Een ontzettend mooi strand op Sardinië is Su Giudeu. Dit is de populairste in Chia met prachtige duinen! 

6. Tuerredda (Teulada)

Een mooi strand op Sardinië is Tuerredda. In het Noord-Oosten ligt Tuerredda met haar azuurblauwe/groene water! 

7. Porto Pino (Sant'Anna Arresi)

Aan de westkust van Sardinië ligt het mooie Porto Pino met prachtige witte zandstranden. Wat ons betreft is dit een van de mooiste stranden op Sardinië. 

8. Porto Giunco (Villasimius)

Porto Giunco heeft prachtige stranden en er zijn veel bedrijven die avontuurlijke watersporten aanbieden hier. Ga jij ook op avontuur op een van deze mooiste stranden op Sardinië tijdens een vakantie Villasimius?

9. Cala Goloritzé (Baunei)

Nummer 9, Cala Goloritzé, één van de meest fotogenieke stranden van het eiland! Kijk zelf maar! Wauw.

10. Scoglio di Peppino (Castiadas)

Het laatste strand in dit lijstje met tien mooie stranden op Sardinië mogen we ook zeker niet vergeten. Scoglio di Peppino in het zuiden van Sardinië behoort namelijk volgens ons ook tot een van de mooiste stranden van Sardinië. Bezoek het zelf voor een prikkie tijdens een vakantie in Castiadas

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. 10 mooiste stranden sardinie
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.