All inclusive Egypte

Het land van de woestijn, piramides, de Nijl en Toetanchamon. Ga op een all inclusive Egypte vakantie en ontrafel de mysteries die gepaard gaan met de vele graftombes en hun muurschilderingen. De Egyptenaren waren voorlopers met hun schrift en vandaag de dag is dat nog steeds het fundament van onze taal. Ontdek alles wat het Egypte jou te bieden heeft en doe dit in combinatie met een zorgeloze all inclusive Egypte vakantie.

All inclusive Egypte

Egypte is natuurlijk vooral bekend van de woestijn, maar tijdens je all inclusive Egypte vakantie zul jij erachter komen dat dit allerminst de enige adembenemende attractie was. Egypte brengt namelijk heel veel bijzondere plekken met zich mee.

De Nijl

Het belangrijkste deel van heel Egypte is de Nijl. De bijna 7.000 kilometer lange rivier is een van de langste rivieren in de wereld en maakte bewoning in Egypte mogelijk. De Nijl loopt verticaal door Egypte heen en bijna alle steden liggen langs de Nijl. Tijdens je all inclusive Egypte zul jij zien dat de oude Egyptenaren dit slim hebben aangepakt. Doordat Egypte zo droog is was er geen mogelijkheid voor de Egyptenaren om landbouw te bedrijven. Door zich langs de Nijl te vestigen kon er gebruikt worden van het water en volgens een slim irrigatiebeleid kon er toch landbouw worden bedreven. Het resulteerde erin dat bijna de hele bevolking langs de Nijl is gevestigd.

Piramides

De Egyptische piramides zijn de bekendste piramides van de hele wereld. Ze zijn zo bekend door hun geweldige omvang en vorm. Het mysterie over hoe de oude Egyptenaren deze bouwwerken gebouwd hebben is nog steeds niet ontrafeld. De beroemdste piramide is de piramide van Cheops in Ghize bij Caïro. Deze heeft een lengte van 146 meter en is als enige overgebleven van de 7 klassieke wereldwonderen.

Rode Zee

Tijdens de all inclusive Egypte kan de duikliefhebber zijn hart ophalen maar ook voor de niet duikliefhebber moet je de Rode Zee een keer gezien hebben. De zee staat bekend om haar mooie koraal en prachtige tropische vissen. Langs de Rode Zee liggen mooie badplaatsen zoals: Hurghada, El Gouna en Sharm El Sheikh. In deze badplaatsen hebben ze ook duikscholen en kun jij ter plekke jouw duikdiploma halen en zo kun jij tijdens je all inclusive Egypte vakantie de wondere onderwaterwereld van de Rode Zee ontdekken.

All inclusive Egypte = zorgeloos genieten

Wil jij zorgeloos op vakantie? JAA! De all inclusive Egypte deals zijn echt fantastisch en je hebt gegarandeerd een geweldige zorgeloze vakantie. Wanneer je via weflycheap boekt weet je zeker dat je de goedkoopste vakantie aan de haak hebt geslagen. Wij bij weflycheap zijn dol op all inclusive vakanties aangezien je nergens aan hoeft te denken en je puur kan genieten van het moment. Met een topbestemming als Egypte moet jouw vakantie echt een onvergetelijke worden. Zijn de all inclusive Egypte deals momenteel toch net niet wat je zoekt maar je bent wel op zoek naar een top all inclusive vakantie? Check dan ook de all inclusives naar Griekenland, Aruba, Curacao, Spanje of gewoon alle all inclusives!

Topbestemming @ Egypte

Hou jij van warm weer? Dan zijn de all inclusive Egypte deals echt wat voor jou, Egypte is een land met zon in overvloed. In Egypte heerst een woestijnklimaat dat zorgt voor weinig tot geen neerslag. De temperatuur kan in een dag veel verschillen, er ligt gemiddeld een verschil van 20ºC tussen de minimum en maximum temperatuur. In de badplaatsen en in de hoofdstad Caïro is dit in mindere mate het geval, hier kan het tussen de 11 en 15ºC verschillen. Overdag is het warm in Egypte maar zoals in andere woestijngebieden geldt ook in Egypte dat het ’s nachts flink kan afkoelen. Let op en breng dus wel een trui mee, voor de nachtrust tijdens je all inclusive Egypte vakantie zijn de koele nachttemperaturen natuurlijk een pluspunt. De gemiddelde temperatuur bedraagt tijdens de zomermaanden 35ºC en ook de winterzon blijft in Egypte heerlijk met een temperatuur tussen de 20 en de 30ºC.

Mis nooit meer een topdeal!