Wij zoeken reisbloggers! - weflycheap
al reizend geld verdienen reisbloggers

Wij zoeken reisbloggers!

Houd jij van reizen? Vind je schrijven leuk? En wil je een groot publiek meenemen in jouw avonturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

** Op dit moment zijn wij voorzien van voldoende gastbloggers en hanteren wij een tijdelijke stop op nieuwe blogs **

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gastbloggers die het leuk vinden om hun reisverhalen met ons en een groot publiek te delen. Het idee is dat jij een aantal blogs (met leuke foto's) schrijft over een vette reis die je gaat maken of al gemaakt hebt. Wij publiceren deze blogs op onze gloednieuwe website Travelstamps en social media kanalen van weflycheap zodat je in korte tijd veel bereik genereert. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar jouw Instagram pagina verwijzen. Daarnaast leer je hoe je SEO goed kunt toepassen. Leuk toch? Deze bloggers gingen je al voor:

  • Anneke: met een epische roadtrip langs de Westkust van de USA
  • Kim: reist door het fantastische Colombia
  • Lesley: cruisete naar Cuba, Belize, Honduras en Mexico    

Wat krijg jij er voor terug?

Je krijgt een podium voor jouw talenten, een groot publiek en een eigen pagina waar jouw blogs op worden verzameld op Travelstamps. Voorheen was het bloggen op vrijwillige basis zonder vergoeding. Nieuw is nu een kleine blijk van waardering! Ga je binnenkort op reis of heb je al mooie reizen gemaakt en lijkt het je leuk om je verhalen te delen via ons platform? Dan is dit je kans. Je ontvangt van ons:

  • €10,00 voor elk blog met 2 foto's en +/- 1000 woorden
  • €13,00 voor elk blog met 3 foto's en +/- 1300 woorden
  • €16,00 voor elk blog met 4 foto's en +/- 1600 woorden      

Interesse?

Lijkt het jou leuk om voor weflycheap aan de slag te gaan? Vertel ons in het kort wie je bent en wat je reisplannen zijn via gastbloggers@weflycheap.nl. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Hopelijk zien we je reactie snel in onze mailbox verschijnen! :-)

Mis nooit meer een topdeal!