Goedkope vakantie? Weflycheap is jouw reisexpert!

Zoeken naar een goedkope vakantie was nog nooit zo eenvoudig. Weflycheap doorzoekt iedere dag de websites van alle vakantie-aanbieders, op zoek naar de beste deal voor jou!

Wat is een goedkope vakantie?

Een goedkope vakantie is een vakantie die goedkoper is dan gemiddeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Dit kan een los vliegticket, een complete pakketreis of een goedkoop weekendje weg zijn. Op weflycheap.nl vallen alle deals onder deze noemer.

Wanneer boek je een goedkope vakantie?

Een goedkope vakantie is vaak, maar niet uitsluitend, een last minute. Een last minute boek je 6 weken voor vertrek, waarbij de super last minutes een week voor vertrek vaak het goedkoopst zijn. Ook vliegtickets zijn gemiddeld 6 weken voor vertrek het goedkoopst. Uitzondering is wel de zomervakantie. Dan is het vaak verstandig om iets vroeger te boeken.

Tips: hoe boek je een goedkope vakantie?

Een goedkope vakantie boek je door deze tips te volgen:

  1. Wees flexibel met je bestemming en met je reistijd. Curaçao kan bijvoorbeeld op hetzelfde moment veel goedkoper zijn dan Aruba. Dan is het slimmer om een andere keer naar Aruba te gaan. Vergelijk meerdere websites en staar je niet blind. weflycheap.nl doet dit elke dag voor jou.
  2. Boek niet te vroeg, maar wacht op goede last minute.
  3. Boek een pakketreis, dat is vaak veel goedkoper dan alles los te boeken.
  4. Bel het hotel zelf voor een extra korting en boek hem niet via een boekingssite zoals Booking.com
  5. Boek met je creditcard. Zo ben je altijd verzekerd mocht de organisatie failliet gaan.

Hoe weet ik of ik een goedkope vakantie boek?

Als je veel prijzen vergelijkt dan weet je al snel wanneer je goed zit. Doe je dat niet? Dan is er de 100% gratis en onafhankelijke prijscheck van weflycheap. Je prijs wordt gecheckt en er wordt gekeken of je een goede deal hebt. Super handig! Een trip naar New York, zonvakantie naar Bali, stedentrip Rome of goedkope vlucht naar de Seychellen? weflycheap zoekt de beste deals in alle categorieën: van stedentrips en pakketreizen tot wintersportvakanties en verre zonvakanties. Jouw droomreis zit er vast tussen!

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!