Header afbeelding

Magisch kerstdorp in Lapland!

Het ultieme winter wonderland

Ga dit jaar op zoek naar de Kerstman in Santa Claus Village in Rovaniemi! In het noorden van Finland vind je dit betoverend dorpje in het prachtige Lapland. Dit is echt een unieke bestemming. Het voelt alsof je in een sprookje bent gestapt op deze vakantiebestemming. Of je nu komt voor de kerstsfeer, de prachtige natuur, of simpelweg om te ontsnappen aan de alledaagse sleur, in het betoverende Santa Claus Village Rovaniemi wil je zeker niet meer weg!

Santa Claus Village in Lapland

Op een kleine 8 kilometer van het Finse stad Rovaniemi kan jij kerst vieren in de ‘woonplaats’ van de kerstman. Bij aankomst in Santa Claus Village voel je direct de magische sfeer, of het nu komt door het dorpje zelf, het prachtige landschap dat het dorpje omringt, of misschien gewoon beide, het is zo’n unieke bestemming! De twinkeling van kerstlichtjes, de zachte sneeuw die het landschap bedekt, en de vrolijke muziek creëren een sprookjesachtige sfeer.

santa claus village Rovaniemi - santa claus village

Santa Claus Village, Rovaniemi, Finland

Wat kan je doen in Santa Claus Village? 

Naast dat Santa Claus Village zelf een super knusse plek is om te ontdekken, biedt Rovaniemi ook tal van spectaculaire bucketlist activiteiten die je kunt combineren met deze unieke locatie. Je bevindt je natuurlijk in het prachtige Lapland, dat voor velen al bovenaan het verlanglijstje staat. De metershoge sneeuw en de beeldschone natuur maken het echt bijzonder. En dat kun je gelukkig combineren met een vakantie naar het kerstdorp! Wat dacht je van een tour door de natuur met een rendier, husky’s of op een sneeuwscooter? Hoe gaaf! Daarnaast is dit ook de perfecte bestemming om je kans te grijpen om het Noorderlicht te spotten

👉 Check hier alle activiteiten die je kan doen in Rovaniemi!

santa claus village Rovaniemi - rendier excursie

Hotels in Santa Claus Village 

Om je ervaring in Santa Claus Village helemaal compleet te maken, is het aan te raden om een hotelovernachting te boeken. Rovaniemi biedt namelijk veel mogelijkheden voor fantastische activiteiten die je echt niet mag missen. Daarom is het ideaal om hier ook een heerlijk verblijf te plannen!

👉 Boek hier je overnachting in Santa Claus Holiday Village!

Hoe bereik je Santa Claus Village? 

Zoals eerder vermeld, ligt Santa Claus Village helemaal in het noorden van Finland. Vanuit Rovaniemi kun je met de bus, taxi, of auto naar het kerstdorpje reizen. Bovendien bevindt Santa Claus Village zich op slechts 5 kilometer van het vliegveld van Rovaniemi. Echter, er is geen directe buslijn tussen de luchthaven en het dorp.

👉 Boek hier je vlucht naar Rovaniemi

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. santa claus village rovaniemi
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.