Vakantie @ magisch Zweden!

Vakantiepark voor het hele gezin!

p.p. vanaf
48,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zweden
4 personen
Logies
6 dagen
Check meer data

Safsen Resort **** @ Zweden

27 november 2020

Magisch Zweden! Ooit al eens naar Zweden gewild? Of heeft het al jouw hart gestolen en wil je er gewoon weer naartoe? Dan hebben wij nu een super voordelige deal voor jou gespot! Je vertrekt op eigen vervoer voor 6 dagen op  voor slechts โ‚ฌ48 (o.b.v. 4 personen)! Voor deze prijs vertrek je op verschillende data in oktober 2020. Een 4*-resort is hierbij inbegrepen.

Tip: in november 2020 en december 2020 vertrek je voor slechts โ‚ฌ59!

Verblijf

Je verblijft in Safsen Resort **** in een appartement. Dit resort is ideaal voor het hele gezin! In de buurt is een sportwinkel voor verhuur van sport- en activiteitenmateriaal. Ook is er een minimarkt en kun je tegen betaling genieten van de sauna!

Jouw bestemming: Zweden

Ontdek Zweden, het land van Pippi Langkous en de Ikea! Zweden staat bekend als een van de meest trendy landen ter wereld. Deze kant van het land zul je zeker ontdekken wanneer je in Stockholm verblijft. Aan de andere kant is Zweden rijk aan historie. Dit vind je terug in prachtige architectuur, kastelen en musea vol klassieke kunst. Maar als je aan Zweden denkt denk je ook aan schitterende, ongerepte natuurlandschappen. Blauwe meren, roodgekleurde huisjes, groene naaldbossen en winterse taferelen. Ontdek alle kanten van het land!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: in november 2020 en december 2020 vertrek je voor slechts โ‚ฌ59!

p.p. vanaf
48,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zweden
4 personen
Logies
6 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!