Spot de Big Five @ Africa! Maak een 17-daagse rondreis door Zuid-Afrika!

p.p. vanaf
2099,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Afrika
2 personen
Logies & ontbijt
5 apr. 2021
17 dagen
Bamiyan
Check meer data

Rondreis @ Zuid-Afrika

3 december 2020

Reis langs de beroemde Tuinenroute, het Tsitsikamma Park, de Panorama route, de Mosselbaai, Swaziland, lokale marktjes en meer! Maak een 17-daagse rondreis voor slechts €2099, inclusief vluchten, hand- en ruimbagage, transfers, overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt & reisleiding! Je kunt voor deze prijs vertrekken op bijvoorbeeld maandag 5 april 2021. Laat die dromen uitkomen en wie weet spot jij de Big Five! 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Bamiyan naar Bamiyan. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Jouw bestemming: Zuid-Afrika

Zuid-Afrika in de aanbieding! Een must see-bestemming voor velen. Terecht, want het land heeft zoveel moois te bieden. Denk aan de avontuurlijke wildparken zoals het Kruger National Park, Madikwe en Welgevonden. De beroemde wijnstreken zijn een reden op zich om naar Zuid-Afrika te gaan en Kaapstad, de favoriete stad onder veel toeristen, is trendy met uitstekende uitgaansgelegenheden én heerlijke stranden. Het rijden van de Garden Route, een bezoekje aan de Drakensbergen en Swaziland mogen ook niet ontbreken! Dit wordt genieten...

p.p. vanaf
2099,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Afrika
2 personen
Logies & ontbijt
5 apr. 2021
17 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!