GAAF! genieten @ MIAMI inclusief vluchten en TOP verblijf = €587

p.p. vanaf
587,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zenmotel Mimo **+ @ Miami

23 november 2020

Genieten @ beautiful Miami | We hebben weer een heerlijke deal voor je gevonden! Jij kunt namelijk al genieten voor slechts €587, hierbij zijn je vluchten, transfers en verblijf inbegrepen! Voor dit spotprijsje vertrek je op bijvoorbeeld . Pak je koffers & ENJOY!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Miami Internationaal. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Zenmotel Mimo **+. Dit heerlijke verblijf ligt in een rustige wijk in Miami Downtown. In de omgeving zijn vele gezellige restaurants en winkeltjes te vinden! Ook is het verblijf pas volledig gerenoveerd. Dit is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van Miami en South Beach. Genieten!

Jouw bestemming: Miami

Miami is gelegen in het Zuid-Oosten van Florida en ligt aan een rivier die dezelfde naam draagt als de stad. De Miami rivier ligt tussen de Atlantische Oceaan en de Florida Everglades. Miami staat ook bekend om haar stranden, zoals Miami Beach en South Beach. De kuststrook van Miami wordt door veel mensen dan ook wel de 'Amerikaanse Rivièra' genoemd. Ook staat deze stad bekend om haar geweldige nachtleven. Wereldberoemde DJ's zijn hier dan ook vaak genoeg te vinden. Miami is tegenwoordig een erg geliefde metropool, die zeker een bezoekje verdient!

p.p. vanaf
587,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!