Voordelige 2-daagse stedentrip naar Dubai voor slechts €30!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
30 apr. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Savoy Central **** @ Dubai

30 november 2020

Wil jij goedkoop naar Dubai? Dat kan! Vertrek voor 2 dagen vanaf slechts €30! Hierbij zijn je vluchten, transfers & 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Voordelig vertrek je op bijvoorbeeld vrijdag 30 april 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Faizabad naar Faizabad. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Savoy Central ****. Dit fijne hotel ligt in het oude centrum van Dubai. Je loopt zó naar het metrostation, hierdoor ontdek je de stad gemakkelijk. Profiteer bovendien van een gratis shuttle naar het strand! Na een intensieve dag kom je tot rust bij het rooftop zwembad. Top!

Jouw bestemming: Dubai

Dubai is een moderne stad en maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Termen als groot, groter, grootst en duur, duurder, duurst passen perfect bij de stad, want Dubai is er een van uitersten. De stad staat namelijk bekend om haar grote, luxe hotels, mega shopping malls en bijzondere gebouwen. Je hebt misschien wel eens van het Burj Al Arab Hotel gehoord? Dit hotel is super-de-luxe en is het enige hotel ter wereld met maar liefst 7 sterren! En de Dubai Mall, die naam komt je misschien ook wel bekend voor? Dit is het grootste winkelcentrum op aarde! Het telt maar liefst 1200 (!) winkels. En we gaan gewoon nog even door, want naast dit shop walhalla ligt de Burj Khalifa: een wolkenkrabber van maar liefst 828 meter die - je raadt het al - het hoogste gebouw ter wereld is. Je kan wel stellen dat dit echt een BIZARRE stad is! Naast deze ultieme highlights biedt Dubai natuurlijk nog véél meer. Zo kun je een Desert Safari boeken, een Dubai Lake Ride maken op het Burj Lake of de stad ontdekken vanaf een hop-on-hop-off bus. En we raken niet uitgepraat, want een bezoek aan één van de gekste waterparken, rijden op een kameel, crossen door de woestijn, zwemmen in de zee & genieten van de zon moeten ook echt op je to do list. Je hoort het al: een vakantie @ Dubai is flink genieten!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
30 apr. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!