Metropool Dubai vanaf €[prijs]! Chillen in een 4-sterren resort + rooftop pool + gratis shuttle en meer! | Movenpick Al Mamzar ****

Metropool Dubai vanaf €399! Chillen in een 4-sterren resort + rooftop pool + gratis shuttle en meer!

p.p. vanaf
399,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Arabische Emiraten
Check meer data

Movenpick Al Mamzar **** @ Verenigde Arabische Emiraten

20 februari 2021

Nog nooit in Dubai geweest? Dan is dit je kans! Boek nu een complete vakantie vanaf slechts €399. Voor deze prijs verblijf je in een super-de-luxe 4* resort + rooftop pool + gratis shuttle naar het strand & nog veel meer! Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld .

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie in Movenpick Al Mamzar ****. Het luxe Movenpick Al Mamzar is gelegen in de chique wijk Al Mamzar. Het winkelcentrum Centrury Mall en het strand Al Mamzar Beach Park zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis shuttleservice die het hotel biedt. Geen zin om er op uit te gaan? Je kunt in het hotel heerlijk van de zon genieten bij het zwembad, ontspannen tijdens een schoonheidsbehandeling of de smakelijke gerechten uitproberen in het restaurant.

Jouw bestemming: Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten vormen gezamenlijk een land op het Arabische schiereiland. In totaal zijn er zeven emiraten, de bekendste twee zijn Abu Dhabi en Dubai. De Verenigde Arabische Emiraten zijn pas sinds 1971 zelfstandig, hiervoor vielen ze onder Brits bewind. Een hele belangrijke bron van inkomsten zijn aardolie en aardgassen, je zal dan vast ook oliesjeiks tegen komen als je hier naar toe reist! Momenteel wordt er in Abu Dhabi en Dubai hard gewerkt aan de groei van toerisme. Er worden vele hotels gebouwd en activiteiten georganiseerd. Een ding is zeker, je hebt zonzekerheid in de Verenigde Arabische Emiraten.

p.p. vanaf
399,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Arabische Emiraten
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!