5-daagse citytrip naar Dubai incl. luxe Hilton hotel & vluchten voor maar €529!

p.p. vanaf
529,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates **** @ Dubai

29 november 2020

Nog nooit in Dubai geweest? Dan is dit je kans! Boek nu een 5-daagse luxe citytrip vanaf slechts €529! Voor deze prijs verblijf je in een super-de-luxe 4*-hotel + logies en ontbijt + infinity pool + transfers & nog veel meer! Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld zaterdag 15 mei 2021, maar er zijn meerdere goedkope data. Let's go!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Dubai. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in het Hilton Garden Inn Mall of the Emirates ****. In dit heerlijke hotel kom je niets te kort, een infinity pool op het dak, fitness en natuurlijk super de luxe kamers. Het hotel ligt centraal in Dubai, dus zo ontdek je in no-time alle must-see's van Dubai.

Jouw bestemming: Dubai

Dubai is een moderne stad en maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Termen als groot, groter, grootst en duur, duurder, duurst passen perfect bij de stad, want Dubai is er een van uitersten. De stad staat namelijk bekend om haar grote, luxe hotels, mega shopping malls en bijzondere gebouwen. Je hebt misschien wel eens van het Burj Al Arab Hotel gehoord? Dit hotel is super-de-luxe en is het enige hotel ter wereld met maar liefst 7 sterren! En de Dubai Mall, die naam komt je misschien ook wel bekend voor? Dit is het grootste winkelcentrum op aarde! Het telt maar liefst 1200 (!) winkels. En we gaan gewoon nog even door, want naast dit shop walhalla ligt de Burj Khalifa: een wolkenkrabber van maar liefst 828 meter die - je raadt het al - het hoogste gebouw ter wereld is. Je kan wel stellen dat dit echt een BIZARRE stad is! Naast deze ultieme highlights biedt Dubai natuurlijk nog véél meer. Zo kun je een Desert Safari boeken, een Dubai Lake Ride maken op het Burj Lake of de stad ontdekken vanaf een hop-on-hop-off bus. En we raken niet uitgepraat, want een bezoek aan één van de gekste waterparken, rijden op een kameel, crossen door de woestijn, zwemmen in de zee & genieten van de zon moeten ook echt op je to do list. Je hoort het al: een vakantie @ Dubai is flink genieten!

p.p. vanaf
529,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Dubai
2 personen
Logies & ontbijt
15 mei 2021
5 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!