Vakantie Verenigde Arabische Emiraten | 9 dagen | Weflycheap

Luxe all inclusive cruise!

Ontdek het Midden-Oosten op een bijzondere manier!

p.p. vanaf
1320,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Arabische Emiraten
2 personen
All inclusive
7 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Cruiseschip Mein Schiff 6 ****+ @ Verenigde Arabische Emiraten

21 december 2020

HOE COOL?! Ontdek het Midden-Oosten op een wel héél bijzondere manier, namelijk per cruiseschip! Voor deze 9-daagse vakantie betaal je €1320, o.b.v. all inclusive. Vertrekken doe je op zondag 7 maart 2021. Deze prijs is inclusief retourvlucht van Amsterdam Schiphol naar Dubai, transfers, verblijf aan boord van het cruiseschip en nog veel meer! Check it out.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Dubai. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft op Cruiseschip Mein Schiff 6 ****+. Op dit luxe cruiseschip kom jij niks te kort. Je vindt hier namelijk 16 bars en lounges, 11 restaurants, maar liefst 1800 vierkante meter aan spa- en fitnessruimtes en nog veel meer! In een van de bars geniet je iedere avond van live muziek of een DJ, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan het theater. Of ga een avondje naar een Casino! Kortom: er is genoeg te doen!

Jouw bestemming: Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten vormen gezamenlijk een land op het Arabische schiereiland. In totaal zijn er zeven emiraten, de bekendste twee zijn Abu Dhabi en Dubai. De Verenigde Arabische Emiraten zijn pas sinds 1971 zelfstandig, hiervoor vielen ze onder Brits bewind. Een hele belangrijke bron van inkomsten zijn aardolie en aardgassen, je zal dan vast ook oliesjeiks tegen komen als je hier naar toe reist! Momenteel wordt er in Abu Dhabi en Dubai hard gewerkt aan de groei van toerisme. Er worden vele hotels gebouwd en activiteiten georganiseerd. Een ding is zeker, je hebt zonzekerheid in de Verenigde Arabische Emiraten.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1320,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Verenigde Arabische Emiraten
2 personen
All inclusive
7 mrt. 2021
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!