Relaxen maar! Nu [daagse] zonvakantie @ top 5* verblijf o.b.v. [verzorging] = NU €[prijs] | Hillside Beach Club *****

Relaxen maar! Nu 8-daagse zonvakantie @ top 5* verblijf o.b.v. volpension = NU €849

p.p. vanaf
849,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Volpension
21 okt. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Hillside Beach Club ***** @ Turkije

20 februari 2021

Genieten zul je volop tijdens deze 8-daagse zonvakantie! Je verblijft in dit 5-sterren hotel o.b.v. volpension. Genieten zul je vooraf ook, want deze deal boek je al vanaf slechts €849. Deze prijs is ook inclusief vluchten. Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld donderdag 21 oktober 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Dalaman. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in de Hillside Beach Club *****. Dit top verblijf ligt direct aan zee en is omgeven door drie privé stranden, maar toch heerlijk rustig gelegen. Ideaal voor diegenen die de vakantie heerlijk tot rust willen komen, toe aan wat activiteit? Er is in het hotel entertainment voor jong en oud aanwezig! 

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
849,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Volpension
21 okt. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!