Luxe 5* vakantie @ Turkije! 8 dagen genieten o.b.v. all inclusive = €303!

p.p. vanaf
303,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
5 jan. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Hotel Side Star Resort ***** @ Turkije

14 augustus 2020

Dompel jezelf onder in luxe met deze 5 all inclusive vakantie naar Side! Je vertrekt al 8 dagen naar een fantastisch 5 hotel voor slechts €303. Bij deze prijs zijn je vluchten, transfers en verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op dinsdag 5 januari 2021, maar ook andere data zijn voordelig.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Hotel Side Star Resort *****. Dit fijne hotel heeft een ruim zwembad, animatieteam, minibar op je kamer & een rustgevende groene tuin. Hier kom je helemaal tot rust!

55F10E80113A6A86D4F4A5444BED79F8

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
303,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
5 jan. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!