8 dagen naar Alanya inclusief vluchten en heerlijk verblijf!

p.p. vanaf
178,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies
5 jan. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Select Appartementen *** @ Turkije

14 juli 2020

Geniet van een 8-daagse vakantie in het prachtige Alanya, Turkije: jij kunt namelijk nu wel heel voordelig naar deze lekkere bestemming vertrekken. Vanaf slechts €178 zijn je vluchten en verblijf in een 3* appartement inclusief! Voor deze prijs vertrek je bijvoorbeeld op dinsdag 5 januari 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Select Appartementen ***. Het complex ligt op slechts 950 meter van het strand en op 1,2 van het centrum van Alanya! Heb je geen zin om te koken? Dan kan je terecht in het restaurant met binnen- en buitenterras. Daarnaast is er ook een zwembad met een zonneterras, zodat jij heerlijk kan relaxen!

L1E6078A12W1600H1066

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
178,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies
5 jan. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!