Ultra luxe vakantie Turkije: 5-sterren resort o.b.v. ultra all inclusive!

p.p. vanaf
455,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
14 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Queens Park Le Jardin ***** @ Turkije

29 november 2020

Genieten zul je volop tijdens deze 8-daagse vakantie in Turkije. Je verblijft in een 5-sterren resort o.b.v. ultra all inclusive. Genieten zul je ook, want deze deal boek je al vanaf slechts €455 per persoon. Bij de prijs zijn ook je vluchten inbegrepen! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld woensdag 14 april 2021. 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het luxe Queen’s Park Le Jardin Resort *****. Het resort bevindt zich pal aan het Kiris-strand. Je kan in het resort heerlijk dineren in een van de luxe restaurants, relaxen aan een van de zwembaden, gebruik maken van onder andere de hamam en sauna & je uitleven met een van de vele sport activiteiten die je kan gaan beoefenen!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
455,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
14 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!