Verblijf nu [dagen] in dit super-de-luxe 5* hotel o.b.v. [verzorging] en dat voor maar €[prijs]! | Nova Park *****

Verblijf nu 8 dagen in dit super-de-luxe 5* hotel o.b.v. all inclusive en dat voor maar €413!

p.p. vanaf
413,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
15 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Nova Park ***** @ Turkije

20 februari 2021

Dit ontzettend mooie hotel is nu wel heel voordelig te boeken. Je verblijft er nu al 8 dagen  en dat o.b.v. all inclusive voor slechts €413, hierbij zijn zelfs je vluchten inbegrepen! Het voordeligst vertrek je op donderdag 15 april 2021. Fijne vakantie!

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Nova Park *****. Dit hotel is super de luxe, enorm mooie kamers die erg modern zijn ingericht. Het park beschikt over een groot zwembad & diverse glijbanen. Mocht je het centrum in willen dan kun je de bus gemakkelijk pakken, deze stopt namelijk voor de ingang van het hotel. Vanaf hier kun je rechtstreeks naar Side, dit is een groot centrum met een divers aanbod aan winkels. 

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
413,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
15 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!