Super-de-luxe vakantie incl. vluchten & verblijf in een 5* hotel o.b.v. ultra all inclusive! €590

p.p. vanaf
590,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
3 personen
Ultra all incl.
21 okt. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Lyra Resort**** @ Turkije

6 augustus 2020

Zon, zee, strand & heel veel luxe. Dat klinkt wel heel goed toch? Vertrek voor 8 dagen naar de Side vanaf €590. Deze prijs is inclusief vluchten & super-de-luxe hotel o.b.v. ultra all inclusive! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld woensdag 21 oktober 2020! Andere data zijn ook voordelig te boeken.

Vervoer

Je vliegt vanaf Maastricht naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Lyra Resort  ***** o.b.v ultra all inclusive. Dit supergave resort heeft een eigen privéstrand zodat je heerlijk dichtbij het resort aan het strand kan liggen. Je kunt hier met je hele gezin genieten van de talloze faciliteiten, zoals een Spa & Wellness Center, een Aquapark, 5 à-la-carterestaurants, diverse sportmogelijkheden en animatie voor jong en oud.

L1E5289A12W1600H1066

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
590,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
3 personen
Ultra all incl.
21 okt. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!