All inclusive vakantie @ Turkije = slechts €419, incl. vluchten, transfers en 5*-verblijf!

p.p. vanaf
419,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
4 apr. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Long Beach Resort Hotel & Spa ***** @ Turkije

25 november 2020

WOW! Dit is echt wel een superdeal! Ga 4 dagen naar een 5-sterren hotel in Alanya voor maar €419! Dit is waanzinnig! De reis is inclusief vluchten, transfers en verblijf o.b.v. all inclusive! Je vertrekt het goedkoopst op zondag 4 april 2021, maar er zijn meerdere goedkope data beschikbaar. 

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Long Beach Resort Hotel & Spa *****.  Het hotel ligt direct aan het strand en beschikt over een groot aquapark, hoe vet! Op 20 km afstand ligt het historische stadscentrum Alanya. In het stadscentrum vind je onder meer de Rode Toren (Kizil Kule), een scheepswerf en het kasteel van Alanya.

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
419,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
4 apr. 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!