Super-de-luxe zonvakantie o.b.v. [verzorging] = €[prijs] incl. vluchten + 5* hotel! | Kamelya K Club *****

Super-de-luxe zonvakantie o.b.v. ultra all inclusive = €515 incl. vluchten + 5* hotel!

p.p. vanaf
515,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
10 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Kamelya K Club ***** @ Turkije

20 februari 2021

Geniet tijdens deze 8-daagse zonvakantie in Turkije van veel luxe faciliteiten. Je verblijft in een 5-sterren verblijf o.b.v. ultra all inclusive. Je boekt deze topdeal al vanaf slechts €515 per persoon. Bij de prijs zijn je vluchten en 5* verblijf inbegrepen. Je vertrekt bijvoorbeeld goedkoop op zaterdag 10 april 2021. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Kamelya K Club *****. Dit is een schitterend vakantiepark direct aan een heerlijk zandstrand. Er zijn 3 zwembaden, een aquapark en meerdere restaurants! Geniet de hele dag door van het overheerlijke eten en drinken. Op 500 meter van het verblijf vind je een winkelcentrum. Heerlijk!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
515,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
10 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!