All inclusive Turkije! Luxe vakantie incl. vluchten & verblijf!

p.p. vanaf
391,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
7 jun. 2021
4 dagen
Rotterdam
Check meer data

Eftalia Village **** @ Turkije

10 juli 2020

WOW! Dit is een waanzinnige deal voor als je altijd al eens hebt willen genieten van een onbezorgde vakantie op basis van all inclusive! Je betaalt NU namelijk slechts €391 voor 4 dagen genieten, en dat is ook inclusief vluchten. Wat een KOOPJE! Je vertrekt het goedkoopst op maandag 7 juni 2021. Boeken maarrrrrr...

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Rotterdam naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Eftalia Village ****. Dit groen opgezette vakantiepark is gelegen nabij de zee en beschikt over meerdere glij- en zwembaden. Hierdoor is er voor jong en oud altijd iets te beleven. Ook krijgen gasten gratis toegang tot Eftalia Island, hoe vet! De kamers zijn daarnaast voorzien van alle wenselijke luxe en faciliteiten. Kortom de ideale verblijfsplaats tijdens je vakantie.

Eftalia kamer

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
391,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
All inclusive
7 jun. 2021
4 dagen
Rotterdam
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!