Luxe ultra all inclusive zonvakantie aan de Turkse Rivièra!

p.p. vanaf
494,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
4 mei 2021
8 dagen
Munster Osnabruck
Check meer data

Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & Spa ***** @ Turkije

24 november 2020

Zonn, zee, strand & heel veel LUXE. Dat klinkt wel heel goed toch? Vertrek voor 8 dagen naar de Turkse Rivièra vanaf €494. Deze prijs is inclusief vluchten & super-de-luxe hotel o.b.v. ultra all inclusive! Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld dinsdag 4 mei 2021, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Munster Osnabruck naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & Spa *****. In dit hotel voel je als een koning te rijk. Aan werkelijk alles is namelijk gedacht. Er is een heerlijk privéstrand, je kunt er genieten van allerlei specialiteiten in 1 van de 4 restaurants & 's avonds een cocktailtje drinken! Er zijn meerdere zwembaden, een aquapark en nog veel meer! Hier hoef jij je geen moment te vervelen!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
494,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
4 mei 2021
8 dagen
Munster Osnabruck
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!