[dagen] genieten in Turkije met verblijf in een 5* hotel voor slechts €[prijs]! | Granada Luxury Resort *****

8 dagen genieten in Turkije met verblijf in een 5* hotel voor slechts €555!

p.p. vanaf
555,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
21 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Granada Luxury Resort ***** @ Turkije

20 februari 2021

We hebben weer een scherp geprijsde deal gevonden. Wat te denken van 8 dagen genieten in een luxe 5* resort o.b.v. ultra all inclusive voor slechts €555! Je vertrekt het meest voordelig op woensdag 21 april 2021. Wat een fijn vooruitzicht! 

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Granada Luxury Resort *****. Dit luxe 5* resort beschikt over een uitgebreid ultra all inclusive concept en is onlangs uitgeroepen tot winnaar van de Hotel of the year award, wat niet zo heel vreemd is. Het resort beschikt over een groot aquapark met meerdere glijbanen, maar ook voor de sportieveling is het hier goed vertoeven dankzij de vele sportfaciliteiten. Het gaat je tijdens je verblijf echt aan niks ontbreken!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
555,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
21 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!