Aqua fun @ Turkije! Geniet nu van een heerlijke zonvakantie incl. 5* verblijf o.b.v. ultra all inclusive!

p.p. vanaf
487,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
7 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Crystal Deluxe Resort ***** @ Turkije

25 november 2020

Wow! Ga heerlijk naar Kemer in Turkije voor maar €487 per persoon! Je verblijft voor deze prijs maar liefst 8 dagen in een uitstekend 5-sterren hotel o.b.v. ultra all inclusive. De retourvluchten zijn bij de prijs inbegrepen, dit is heel goedkoop! Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld woensdag 7 april 2021, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in het Crystal Deluxe Resort *****. Dit prachtige hotel is onderdeel van de Crystal keten die luxe beschouwen als een pré. Dit hotel is dicht gelegen bij de het centrum én het strand! Het resort heeft moderne kamers die ingericht zijn een badkamer met douche, gratis wifi, centrale air conditioning en een balkon!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
487,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
7 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!