Vertoeven in Turkije o.b.v. ultra all inclusive incl. 5* hotel + heerlijke spa + direct aan het strand & meer!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
6 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Hotel Akka Alinda ***** @ Turkije

4 december 2020

Heerlijk vertoeven doe je natuurlijk @ Turkije! Geniet van een compleet verzorgde 5-sterren vakantie incl. vluchten & 5* hotel o.b.v. ultra all inclusive vanaf slechts €499. Het hotel beschikt over een heerlijk Spa Center, diverse restaurants en animatie voor jong en oud. Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld dinsdag 6 april 2021, maar omliggende data zijn ook goedkoop!

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft tijdens je vakantie in Hotel Akka Alinda *****. Dit is een prachtig en luxe 5-sterren resort en ligt direct aan het strand. Op loopafstand vind je het kleine centrum van Kiriş. In dit groot opgezette complex vind je tal van faciliteiten, waaronder een zwembad met glijbanen, diverse restaurants, een Spa Center, volop sport- en spelactiviteiten voor jong en oud en comfortabele kamers. Ben je op zoek naar een luxe hotel dan is Akka Alinda een uitstekende keuze.

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
6 apr. 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!