Wow! 8-daagse rondreis + 4*- vakantie Turkije incl. vluchten, transfers, hotel o.b.v. logies en ontbijt vanaf €232!

p.p. vanaf
232,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies & ontbijt
17 feb. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Rondreis @ Turkije

22 april 2020

WOW! Je kunt nu ongelooflijk voordelig 8 dagen ontspannen aan de Turkse Rivièra met deze bizar lekkere vakantie naar Turkije: inclusief vluchten, transfers, 4*- hotel o.b.v. logies en ontbijt vanaf slechts €232! Dit is ONGELOOFLIJK GOEDKOOP! Deze reis boek je het voordeligst op maandag 17 februari 2020.

Voor €99 extra, kun je ook nog een excursiepakket bijboeken. Dit houdt in dat je alle entreegelden, 2 wellnessbehandelingen, lunches, diners en fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels), vervoer tijdens de excursies en professionele Nederlandssprekende gids. Deze is te voldoen bij aankomst. 

Ook op meerdere data beschikbaar!

Vervoer

Je vliegt vanaf Maastricht naar Antalya. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook op meerdere data beschikbaar!

p.p. vanaf
232,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies & ontbijt
17 feb. 2020
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Turkije voor maar €232

Mis nooit meer een topdeal!