WAUW! Een vakantie in dit 5* resort in Antalya voor maar €816!

p.p. vanaf
816,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Delphin BE Grand Resort *****  @ Turkije

2 juni 2020

Dit resort is wel héél mooi! Boek je  zonvakantie nu voor slechts €816! Je verblijft in een waanzinnig 5-sterren resort dat gelegen is direct aan het strand. Er is een aquapark en een lunapark waar jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen! Het goedkoopst vertrek je op bijvoorbeeld . Zet die koffers maar vast klaar!  

Verblijf

Je verblijft in het fantastische Delphin BE Grand Resort ***** o.b.v. [verzorging], direct gelegen aan een prachtig zandstrand. Dit resort is hét perfecte familieresort! Er zijn zoveel activiteiten en faciliteiten dat er voor ieder wat wils is. Er is een geweldig aquapark en een lunapark, 7 à-la-carterestaurants, diverse bars, jacuzzi, verschillende zwembaden waaronder een kinderbad, een Olympisch bad en een binnenbad. Dit wordt gegarandeerd genieten! 

L1E56A6W1600H1066

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
816,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!