WOW! Luxe 8-daagse zonvakantie Turkije o.b.v. ultra all inclusive!

p.p. vanaf
470,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
4 okt. 2021
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Hotel Yasmin Bodrum Resort ***** @ Turkije

23 november 2020

Yess! Je kunt nu heel voordelig genieten van een super-de-luxe zonvakantie naar Turkije! Voor slechts €470 verblijf jij 8 dagen in een luxe 5* resort in Bodrum op basis van ultra all inclusive. Ook je vluchten zijn inclusief. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld maandag 4 oktober 2021. Wij wisten het wel...

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Maastricht naar Bodrum. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Hotel Yasmin Bodrum Resort *****. Het resort ligt direct aan het zandstrand. Neem een verkoelende duik in een van de zwembaden, relax in de Hamam of neem deel aan een van de activiteiten die het (Nederlandse) Xperience team organiseert!

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
470,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Ultra all incl.
4 okt. 2021
8 dagen
Maastricht
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!