Complete zonvakantie Turkije voor slechts €307, inclusief vluchten + verblijf!

p.p. vanaf
307,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies
17 mei 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Aparthotel Summer Garden *** @ Turkije

23 november 2020

Lekker cheap! Geniet van een complete 8-daagse zonvakantie Turkije voor slechts €307, inclusief vluchten en uitstekend verblijf! Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld maandag 17 mei 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Bodrum. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Aparthotel Summer Garden ***, super centraal gelegen op slechts 60 meter vanaf het strand en het centrum is ook dichtbij! Dit gezellige appartementencomplex heeft een heerlijk zwembad waar je kunt relaxen op de ligbedjes. Ideaal! 

Jouw bestemming: Turkije

Turkije: zo'n héérlijk land waar je echt eens geweest moet zijn! Om te beginnen heeft dit land uiteraard een aangenaam klimaat, telt het talloze zandstranden en heeft het helderblauwe zeeën. Wauw! De Turkse Rivièra wordt zelfs wel de Turquoise Kust genoemd, vanwege de schitterende kleuren van het zeewater. Hoe cool... En er is veel meer dan alleen prachtige stranden: er is namelijk ontzettend veel te beleven en te zien op het gebied van natuur en cultuur. Zo is het bijvoorbeeld een echte aanrader om de tempel van Artemis in Efeze te bezoeken. Verder horen de Ihlaravallei, het landschap van Cappadocië, het natuurfenomeen van Pamukkale en de stad Aphrodisias ook echt op je to visit-lijstje! Zoals je misschien al door hebt: Turkije is een heerlijke bestemming als je van wat afwisseling houdt. Richt je vakantie in zoals jij wilt & ENJOY!

p.p. vanaf
307,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Turkije
2 personen
Logies
17 mei 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!