8 dagen naar Bodrum in Turkije voor een waanzinnige prijs!

p.p. vanaf
302,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bodrum
2 personen
Logies
17 mei 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Appartementen Siesta Beach *** @ Bodrum

24 november 2020

Met deze deal ga jij op 8-daagse vakantie naar Turkije en verblijf je in een fijn appartement. Je vluchten zijn bij deze deal ook inbegrepen en je bent er slechts €302 voor kwijt! Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld maandag 17 mei 2021, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken!

Vervoer

Je vliegt vanaf Keulen naar Bodrum. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Appartementen Siesta Beach ***. Dit appartementencomplex bestaat uit verschillende gebouwen, die op speelse wijze bij elkaar staan. Tegen de gebouwen aan zorgt de groene en fleurige begroeiing voor het echte vakantiegevoel! Een pluspunt, je ligt pal aan het strand en de accommodatie heeft een ruim zwembad! De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Jouw bestemming: Bodrum

Bodrum: de stad van magische landschappen, bekende witte huisjes en bijzondere geschiedenis & cultuur! Een gevoel van verbondenheid staat hier centraal. Wist je dat Bodrum bekend staat als een luxe badplaats? Dure jachten meren hier aan en de kwaliteit van restaurants, hotel & clubs is erg hoog. Bezoek de indrukwekkende ruïnes, struin door de sfeervolle straatjes in het centrum en flaneer langs de jachthaven! Ook voor de shopaholics onder ons is Bodrum the place to be! ‘s Avonds is hier ook genoeg te beleven: ga bijvoorbeeld stappen in de bekendste discotheek van de Egeïsche kust: de Halicarnassos discotheek!

p.p. vanaf
302,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Bodrum
2 personen
Logies
17 mei 2021
8 dagen
Keulen
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!