4 dagen genieten in Tunesië vanaf slechts €351! Incl. vluchten, transfers & fijn hotel o.b.v. all inclusive!

p.p. vanaf
351,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
31 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Riadh Palms Resort & Spa **** @ Tunesië

29 november 2020

All inclusive Tunesië. Geniet spotgoedkoop van een fijne all inclusive vakantie. Vanaf slechts €351 vertrek jij op maandag 31 mei 2021 heerlijk naar de zon en geniet jij voor 4 dagen zonder zorgen lekker in Tunesië. Bij de prijs zijn ook je vluchten en transfers inbegrepen. Dus begin maar alvast met pakken!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Enfidha. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Riadh Palms Resort & Spa ****. Dit hotel is gelegen in een weelderige palmentuin, grenzend aan een prachtig zandstrand in Sousse. Er heerst een gezellige en relaxte sfeer. Verder is er een animatieteam aanwezig, een heerlijk zwembad en een spa waar je helemaal tot rust kan komen!

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht... Klinkt al goed, hè? Maar there's more! Het land staat ook bekend om het fantastische eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige stadjes. Proef, maak het mee & bezoek! Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom: een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

p.p. vanaf
351,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
31 mei 2021
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!