Zonvakantie alert | genieten o.b.v. @ Tunesië vanaf slechts €369!

p.p. vanaf
369,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zonvakantie alert | genieten o.b.v. @ Tunesië vanaf slechts €369!

26 november 2020

zonvakantie Tunesië

zonvakantie Tunesië  |  Geniet spotgoedkoop van een fijne  vakantie. Voor maar €369 vertrek jij op bijvoorbeeld heerlijk naar de zon en geniet jij zonder zorgen in Tunesië. Bij de prijs zijn ook je vluchten en transfers inbegrepen. Begin maar alvast met pakken!

Vluchten & transfers

Je vliegt vanaf naar Enfidha (Tunesië). Wanneer je aankomt op het vliegveld zal er een transferbus voor je klaar staan om je naar je accommodatie te brengen. Bij vertrek zal de transfer je ook weer naar het vliegveld terugbrengen. Hoe fijn is dit?

Accommodatie

Je verblijft in Jinene Sousse *** o.b.v. . Dit resort is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het resort is gelegen in een schitterend groene omgeving direct aan het privéstrand. Heerlijk! Het centrum van Sousse vind je op 3 kilometer afstand. In de tuin van het resort vind je het zwembad met apart kinderbad. Kortom dit wordt zeker genieten in Jinene Sousse!

Jinene Sousse

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht… Klinkt al goed, hè? Maar there’s more! Het land staat ook bekend om het zoete eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige cultuurstadjes. Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom; een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met .

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht... Klinkt al goed, hè? Maar there's more! Het land staat ook bekend om het fantastische eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige stadjes. Proef, maak het mee & bezoek! Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom: een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

p.p. vanaf
369,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!