Winterzon Tunesië, inclusief vluchten, transfers & 4*-hotel o.b.v. all inclusive = €234!

p.p. vanaf
234,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
18 jan. 2020
8 dagen
Keulen
Check meer data

Marhaba Salem Resort **** @ Tunesië

22 april 2020

Geniet spotgoedkoop van een fijne zonvakantie in Tunesië. Vanaf slechts €234 ga jij 8 dagen genieten in het zonnige Tunesië! Deze prijs is inclusief vluchten, transfers & 4*-verblijf o.b.v. all inclusive! Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 18 januari 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken. Let's go!

Let op: er zijn nog maar een beperkt aantal kamers beschikbaar!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Keulen naar Tunis Carthago. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Marhaba Salem Resort ****. Dit luxe resort is ideaal voor jouw zonvakantie Tunesië. Relax bij 1 van de zwembad of neem een duik in de zon. Het resort ligt namelijk direct aan een heerlijk zandstrand. Dat wordt genieten!

Jouw bestemming: Tunesië

Het magische Tunesië is tegenwoordig ontzettend populair! En dat is natuurlijk niet voor niets. Het behoort tot de echte bounty-bestemmingen: een lange kustlijn met prachtige zandstranden, onvoorstelbaar helder water en zon, zon en nog meer zon. Zucht... Klinkt al goed, hè? Maar there's more! Het land staat ook bekend om het fantastische eten, de indrukwekkende woestijnen, de dromedaristochten en de vele gezellige stadjes. Proef, maak het mee & bezoek! Verder is het echt een tip om het Chott El Jerid te bewonderen. Dit is een groot zoutmeer van maar liefst 250 bij 60 kilometer! Zoiets heb je vast nog nooit eerder gezien. En als je in de gelegenheid bent, ga dan zeker mee met een Sahara tour! Dit is een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Kortom: een fantastische bestemming waar genoeg magisch te beleven is!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: er zijn nog maar een beperkt aantal kamers beschikbaar!

p.p. vanaf
234,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Tunesië
2 personen
All inclusive
18 jan. 2020
8 dagen
Keulen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Tunesië €234

Mis nooit meer een topdeal!