Heerlijke stedentrip naar upcoming Praag vanaf slechts €97!

p.p. vanaf
97,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Praag
2 personen
Logies & ontbijt
11 jan. 2020
3 dagen
Brussels S. Charleroi
Check meer data

Panorama Hotel Prague **** @ Praag

27 november 2020

Wil jij graag naar Praag? Boek dan nu een 3-daagse stedentrip naar deze stad voor slechts €97. Bij deze prijs zijn je vluchten en luxe 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen! Het voordeligst vertrek je op zaterdag 11 januari 2020, maar ook andere data zijn voordelig te boeken!

Vervoer

Je vliegt vanaf Brussels S. Charleroi naar Praag. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Panorama Hotel Prague ****. Dit moderne hotel bevindt zich dichtbij een metrostation, zodat jij in no-time in hartje stad kunt staan. Vanuit het hotel heb je , zoals de naam al doet vermoeden, een panoramisch uitzicht over de stad. Verder beschikt het hotel over een binnenzwembad op het dal, sportfaciliteiten en meer. De kamers beschikken over alle wenselijke faciliteiten, zoals tv, minibar en airco. In het hotel vind je ook nog een restaurant, sauna, hot tub en meer!

Jouw bestemming: Praag

Praag staat bij velen hoog op het lijstje van favoriete steden en heeft inmiddels zelfs een hoge plek in de top tien van meest bezochte steden in Europa! Dat belooft natuurlijk veel goeds, maar wat is er zo bijzonder aan Praag? Ten eerste is de hoofdstad van Tsjechië echt een plaatje, en heeft door zijn schoonheid zelfs de bijnaam Gouden Stad gekregen! De ligging van de stad is ronduit prachtig; langs de brede bochtige rivier de Moldau (Vltava) met tal van idyllische kerken, paleizen, burchten en andere eeuwenoude monumenten langs de oevers. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat er ontzettend magisch uitziet! De wereldberoemde Karelsbrug is echt een bezoekje waard, en ook een tochtje naar de top van de heuvel Petřín mag op je lijstje. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad! Verder kun je in Praag geweldig shoppen en het is een waar walhalla voor musea-liefhebbers. Je moét deze stad gewoon eens bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
97,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Praag
2 personen
Logies & ontbijt
11 jan. 2020
3 dagen
Brussels S. Charleroi
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

3 dagen Praag €97

Mis nooit meer een topdeal!