Stedentrip Praag, Tsjechië | 4 dagen | Weflycheap

Stedentrip @ Praag!

Inclusief 4* verblijf, vluchten en heerlijk ontbijt!

p.p. vanaf
138,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Praag
2 personen
Logies & ontbijt
4 mei 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Hotel Galileo **** @ Praag

8 januari 2021

Ga op dinsdag 4 mei 2021 naar het mooie Praag! Binnen 1,5 uur sta jij al in deze prachtige stad. Je verblijft hier 4 dagen voor slechts €138 o.b.v. logies en ontbijt. Heerlijk vooruitzicht!

Omliggende data is ook voordelig te boeken!

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Praag. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Galileo ****. Dit hotel is een designhotel in de centrale wijk Vinohrady van Praag. Je bent met een paar minuutjes zo bij de tram die je naar alle hotspots kan brengen van het mooie Praag. De kamers zijn modern en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een stedentrip!

Jouw bestemming: Praag

Praag staat bij velen hoog op het lijstje van favoriete steden en heeft inmiddels zelfs een hoge plek in de top tien van meest bezochte steden in Europa! Dat belooft natuurlijk veel goeds, maar wat is er zo bijzonder aan Praag? Ten eerste is de hoofdstad van Tsjechië echt een plaatje, en heeft door zijn schoonheid zelfs de bijnaam Gouden Stad gekregen! De ligging van de stad is ronduit prachtig; langs de brede bochtige rivier de Moldau (Vltava) met tal van idyllische kerken, paleizen, burchten en andere eeuwenoude monumenten langs de oevers. Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat er ontzettend magisch uitziet! De wereldberoemde Karelsbrug is echt een bezoekje waard, en ook een tochtje naar de top van de heuvel Petřín mag op je lijstje. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad! Verder kun je in Praag geweldig shoppen en het is een waar walhalla voor musea-liefhebbers. Je moét deze stad gewoon eens bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Omliggende data is ook voordelig te boeken!

p.p. vanaf
138,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Praag
2 personen
Logies & ontbijt
4 mei 2021
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!