Genieten! Vakantie Suriname incl. vluchten, transfers, verblijf vanaf €690!

p.p. vanaf
690,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Genieten! Vakantie Suriname incl. vluchten, transfers, verblijf vanaf €690!

25 november 2020

Vakantie Suriname

Op naar Paramaribo! Nu kun je heel voordelig je vakantie vieren in Paramaribo in Suriname! Boek nu een vakantie inclusief vluchten, transfers, verblijf o.b.v. Dit allemaal voor slechts €690 op bijvoorbeeld ! 

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt rechtstreeks vanaf naar Paramaribo. Eenmaal aangekomen in Suriname word je opgewacht door de reisleiding en doorverwezen naar je transfer, deze zal je naar het hotel brengen!

Accommodatie

Je verblijft je vakantie in Appartementen Martinus **. Dit nette kleinschalige appartementencomplex is een echt familiebedrijf. Geniet van de gastvrijheid en service die je tijdens je verblijf aangeboden krijgt. Daarnaast is er nog een zwembad voor een verfrissende duik! Het centrum van Paramaribo vind je op loopafstand, dus ook voor de Surinaamse gezelligheid zit je hier goed.

Jouw bestemming: Suriname

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname. De stad is gelegen aan de westoever van de rivier de Suriname, ongeveer 10 kilometer van zee! Breng een bezoek een de historische binnenstad, deze staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, breng een bezoek aan 1 van de vele plantages of trek de binnenlanden van Suriname in! Er is zo veel te doen in dit mooie land! Ontdek het nu zelf...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Paramaribo

Paramaribo is de bruisende hoofdstad van Suriname die simpelweg op je bucketlist hóórt! De stad ligt aan de westoever van de rivier de Suriname, op slechts 10 kilometer van zee. Paramaribo wordt ook wel eens omschreven als een groot openluchtmuseum. Dat komt omdat overal de sporen van de geschiedenis nog goed zichtbaar zijn. Genoeg te beleven voor cultuurliefhebbers dus! Bezoek bijvoorbeeld de historische binnenstad (die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat!), het Onafhankelijkheidsplein met het presidentieel paleis, de Palmentuin, de Waterkant en de bekendste winkelstraat van heel Suriname: de Domineestraat. Ook is het echt de moeite waard om een van de vele plantages te bezoeken en de binnenlanden van Suriname in te trekken! 

p.p. vanaf
690,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!