WOW, hoe heerlijk is dit? Complete [daagse] vakantie naar Suriname voor maar €[prijs]! | undefined

WOW, hoe heerlijk is dit? Complete vakantie naar Suriname voor maar €815!

p.p. vanaf
815,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

WOW, hoe heerlijk is dit? Complete vakantie naar Suriname voor maar €815!

20 februari 2021

Enjoy prachtig Suriname!

Op naar Paramaribo! Nu kun je heel voordelig je vakantie vieren in Paramaribo in Suriname! Boek nu een vakantie inclusief vluchten, transfers, verblijf en ! Dit allemaal voor slechts €815 op bijvoorbeeld Er is in ieder geval genoeg keuze, dus boeken maar!

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt rechtstreeks vanaf naar Paramaribo. Eenmaal aangekomen in Suriname word je opgewacht door de reisleiding en doorverwezen naar je transfer, deze zal je naar het hotel brengen!

Accommodatie

Je verblijft in het heerlijke Krasnapolsky ***, dat garant staat voor rust, tropisch groen en een huiselijke sfeer. In dit hotel ligt downtown Paramaribo trouwens aan je voeten :) In de directe omgeving van het hotel vind je vele winkeltjes en in de nieuwe mall eet je echte roti op z'n Surinaams. In het hotel zorgen ze voor een serene sfeer in je kamer en in de relaxte loungestoelen aan het zwembad op de derde verdieping kom je even helemaal tot rust. En als kers op de taart: alle kamers van dit megacentrale hotel hebben een opknapbeurt gehad! Dus na een bruisend dagje Paramaribo wacht er een kingsize bed op jou...

Jouw bestemming: Suriname

Suriname is een prachtige bestemming met een hele gastvrije en vriendelijke bevolking. Het land bestaat voor een groot deel uit oerwoud, dat deel uit maakt van het veel grotere Amazonegebied. Grote kans dat jij fantastische kiekjes kunt schieten van dieren als de jaguar, de luiaard, de reuzenmiereneter en verschillende apensoorten! Verder vind je in Suriname maar liefst 11 beschermde natuurreservaten en verschillende watervallen. Maar liefhebbers van zon, zee en strand kunnen hun hart hier ook zeker ophalen! Met een prachtige kustlijn vol zandstranden en palmbomen is het echt genieten. En dan hebben we het nog niet eens over Paramaribo gehad: de hoofdstad van Suriname. De stad is gelegen aan de westoever van de rivier de Suriname, op maar 10 kilometer van zee. Breng een bezoek een de historische binnenstad - deze staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst - of bezoek een van de vele plantages die je hier vindt. Need we say more?! Een indrukwekkende bestemming die gewoon op jouw bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Paramaribo

Paramaribo is de bruisende hoofdstad van Suriname die simpelweg op je bucketlist hóórt! De stad ligt aan de westoever van de rivier de Suriname, op slechts 10 kilometer van zee. Paramaribo wordt ook wel eens omschreven als een groot openluchtmuseum. Dat komt omdat overal de sporen van de geschiedenis nog goed zichtbaar zijn. Genoeg te beleven voor cultuurliefhebbers dus! Bezoek bijvoorbeeld de historische binnenstad (die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat!), het Onafhankelijkheidsplein met het presidentieel paleis, de Palmentuin, de Waterkant en de bekendste winkelstraat van heel Suriname: de Domineestraat. Ook is het echt de moeite waard om een van de vele plantages te bezoeken en de binnenlanden van Suriname in te trekken! 

p.p. vanaf
815,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!