Startpakket Suriname | 9 dagen incl. vluchten en 2 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt voor โ‚ฌ499

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Suriname
2 personen
Logies & ontbijt
14 jan. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Startpakket Paramaribo @ Suriname

22 april 2020

Deze deal is een goed begin voor jouw reis naar Suriname. Hierdoor kun jij je reis helemaal naar wens samenstellen. Je schaft het startpakket al aan voor slechts โ‚ฌ499. Voor deze prijs vertrek je op dinsdag 14 januari 2020. Je hebt maar liefst 9 dagen de tijd om al het moois van dit land te ontdekken. Enjoy!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Paramaribo Zanderij. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Het eerste deel breng je door in het Golden Truly *** of Spanhoek ***.  Na deze 3 dagen mag je geheel zelf bepalen waar je wilt overnachten en voor hoelang.

iStock 814147958

Jouw bestemming: Suriname

Suriname is een waanzinnig land met een hele gastvrije en vriendelijke bevolking. Het land bestaat voor een groot deel uit oerwoud, dat deel uitmaakt van het veel grotere Amazonegebied. Grote kans dat jij fantastische kiekjes kunt schieten van dieren als de jaguar, de luiaard, de reuzenmiereneter en verschillende apensoorten! Verder vind je in Suriname maar liefst 11 beschermde natuurreservaten en verschillende watervallen. Maar liefhebbers van zon, zee en strand kunnen hun hart hier ook zeker ophalen! Met een prachtige kustlijn vol zandstranden en palmbomen is het echt genieten. En dan hebben we het nog niet eens over Paramaribo gehad: de hoofdstad van Suriname. De stad is gelegen aan de westoever van de rivier de Suriname, op maar 10 kilometer van zee. Breng een bezoek een de historische binnenstad - deze staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst - of bezoek een van de vele suikerplantages die je hier vindt. Need we say more?!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
499,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Suriname
2 personen
Logies & ontbijt
14 jan. 2020
9 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

9 dagen Suriname โ‚ฌ499

Mis nooit meer een topdeal!