Wow! Boek een Europese stedentrip naar keuze!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Naar keuze @ Londen

27 november 2020

Wij hebben weer een super leuke deal gevonden! Je kunt namelijk een Europese  stedentrip naar keuze boeken. Bij deze deal heb je keuze uit maar liefst 15 Europese steden, waaronder Londen, Rome, Praag, Barcelona, Wenen en nog veel meer! Je verblijft in een 3-sterrenhotel dat op maximaal 30 minuten van het centrum ligt. Daarnaast kun je nog kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken! Wij wisten het wel, boeken maar!

Verblijf

Tijdens je stedentrip verblijf je in een 5-sterrenhotel naar keuze, dichtbij het stadscentrum. Tijdens het boeken wordt bekend gemaakt in welke accommodatie je zult verblijven!

Jouw bestemming: Londen

Londen is een wereldstad die jaarlijks wordt bezocht door miljoenen toeristen. En dat is niet voor niks, Londen heeft veel indrukwekkende bezienswaardigheden. De populairste bezienswaardigheden zijn de Big Ben, London Eye en Westminster Abbey. Ben je op zoek naar iets minder toeristische plekjes? Bezoek dan een van de marktjes in Londen, bijvoorbeeld the Borough Market. Londen kent een grote verscheidenheid aan restaurants als gevolg van de multiculturele bevolking, maar een typisch Engels gerecht is natuurlijk fish & chips in een Engelse pub! Alles is super gemakkelijk te bereiken met the Underground, zo kan je zo veel mogelijk bekijken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Londen
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Stedentrip naar keuze

Mis nooit meer een topdeal!